Stafet

Link til “skriv”

Kære Lone, Peter, Carsten, Jonna, Martin, Ejner, Tonny, Ib, Sjanna, Steen, Visti, Erik, Lene, Tom, Marianne, Andreas, Mette, Knus, Lars, Pernille, Tommy, Peter, Erik, Simone, Finn, Birgit, Hanne, Thomas og Jens (cc. Sundheds- og Nærhedsudvalget)

Som lovet på møde mellem Lokalrådene og Sundheds- og Nærhedsudvalget d. 26. april kommer her lidt information om Fællesskabsstafetten, som afvikles i lokalområderne i Silkeborg Kommune i september 2022. 

Jeg håber meget, at I har lyst til at bakke op om stafetten, og det vil være fantastisk, hvis I i Lokalrådet har mulighed for i maj måned at drøfte, om I har lyst til at deltage i stafetten. Jeg vil være meget taknemmelig, hvis I kan give mig en foreløbig tilbagemelding senest 1. juni.

Hvis det giver mening for jer at deltage, bedes I overveje, om Lokalrådet vil påtage sig en tovholder-rolle, eller om I kan pege på en eller flere ildsjæle eller gruppe(r) i jeres lokalområde, som kunne tænkes, at ville påtage sig en tovholder-rolle. 

Vedhæftet er et lille skriv om Fællesskabsstafetten. 

På mødet 26. april blev der også efterspurgt input til en nyhed, som I kan ligge på jeres lokale Facebook-side. Den får I snarest.  

I kan tilmelde jer Facebookgruppen: Fællesskabsstafetten 2022 og få inspiration, sparring og seneste nyt om Fællesskabsstafetten 2022.

Mvh.
Konsulent Anne Line Vestergaard
Frivilligcenter Silkeborg
Estrupsgade 4, 1. sal(indgang fra Skolegade)
8600 Silkeborg
86 82 00 98
Direkte nr.: 40 24 13 09
www.frivilligcenter-silkeborg.dk